Over flexplek.nl

informatie over de website flexplek.nl

Wat is flexplek.nl

Flexplek.nl brengt aanbieders en gebruikers van flexibele werkplekken, spreek-, coach- en/of vergaderruimtes bij elkaar. Op de website van Flexplek.nl worden locaties getoond met bijkomende faciliteiten en tarieven. Gebruikers kunnen rechtstreeks contact opnemen met de locaties via de contactgegevens of door middel van het boekingsformulier direct een boeking maken. Flexplek.nl staat niet in tussen de boeking en/of betaling. Na de boeking neemt de locatie contact op om te bevestigen. De betaling voor het gebruik vindt rechtstreeks aan de locatie plaats. Flexplek.nl werkt eenvoudig, gebruikers hoeven zich niet te registereren.

De aanbieders zijn doorgaans pandeigenaren die een kantoor geheel of gedeeltelijk op flexibele huurbasis kunnen aanbieden. De ruimten zijn gemeubileerd en voorzien van de noodzakelijke infrastructuur. Natuurlijk verschillen de aangeboden locaties qua inrichting, faciliteiten en tarieven. De gebruikers kunnen dus eenvoudig een keuze maken.

Flexplekken en spreek-, coach- of vergaderruimtes worden op flexibele basis aangeboden en zijn per maand opzegbaar. Bijvoorbeeld per dag in de week, per twee of meer dagen of alleen met enige regelmaat een spreek- of vergaderruimte. Sommige aanbieders bieden hun flexplekken en/of vergaderruimtes ook voor incidenteel gebruik aan. De aanbieders bespreken graag met u (de gebruiker) de mogelijkheden en tarieven.

Naast het bij elkaar brengen van vraag en aanbod brengt Flexplek.nl informatie over flexplekken, flexwerken, HNW (hetnieuwewerken) en relevante zaken.

Ook is het mogelijk om onderaan de locatiepagina een review achter te laten. De reviews worden altijd gecontroleerd door Flexplek.nl en daarna geplaatst. Deze review mogelijkheid biedt gebruikers de kans ervaringen te delen en zo hun keuze te vereenvoudigen. Locaties kunnen aan de hand van de reviews meten of ze goed bezig zijn en/of verbeterpunten hebben.

Aanbieders & Gebruikers

informatie over de aanbieders en gebruikers van flexplek

Informatie

Aanbieders :

De aanbieders van flexplekken en vergaderruimtes hebben in hun kantoorgebouw werkplekken beschikbaar die voor flexibele verhuur in aanmerking komen.

  • Gemeubileerde werkplekken voorzien van bureaus of werktafels met stoelen (ARBO verantwoord).
  • Vergaderuimtes en/of meetingspace
  • Coachingruimtes
  • Opening tijdens kantoortijden moet mogelijk zijn
  • Verhuur op flexibele basis en per maand opzegbaar.
  • Faciliteiten zoals Wifi (draadloos internet), kopieermogelijkheden, koffie/thee zijn gewenst.
  • Tarieven worden weergeven per dag, dagdeel of periode. Eventuele servicekosten worden apart aangegeven.

Flexplek.nl adviseert pandeigenaren in het herontwikkelen van hun ruimten naar flexplekken. Bel gerust met ons voor een persoonlijk gesprek en nadere kennismaking met Flexplek.nl.

Wij exploiteren en beheren al jaren een flexpleklocatie. Daarnaast bezoeken wij flexpleklocaties in het hele land. Door deze ervaringen te delen met onze aanbieders kunnen wij nuttige informatie en tips verschaffen.

Gebruikers :

De gebruikers van flexplekken, spreek-, coach- of vergaderruimtes zoeken een locatie in hun (woon-) omgeving waar ze ongestoord kunnen werken en mensen kunnen ontmoeten. De gebruikers zijn :

Kleine zelfstandigen, ZZP-ers, maatschappen, etc. die op locatie werken maar ook vanuit huis. Thuiswerken brengt diverse ongemakken.

Ondernemers die inspiratie willen opdoen in een office-omgeving met andere ondernemers.

Medewerkers die veel reizen en/of in de file staan en daarom met hun werkgever overeen komen dat ze een dag (of meer dagen) in de week flexwerken in hun omgeving.

Thuiswerkers die de professionele omgeving van een kantoor missen, de mogelijkheid relaties te ontvangen en de mogelijkeid willen benutten te netwerken en flexcollega's te ontmoeten.

En ook :

Grote (financiële) instellingen die steeds vaker hun medewerkers "thuis" laten werken vanwege inkrimping van kantoor-werkplekken bij hoofdkantoren.

Bedrijven die een landelijk netwerk van medewerkers op professionele wijze op locatie willen faciliteren.

Ondernemingen die in buiten hun eigen regio een werk- en ontvangstlocatie willen hebben.

Bedrijven die in hun eigen omgeving moeilijk aan goed personeel kunnen komen. Decentraal lukt dat wel en om hen daarbij een goede werkplek te bieden.

Tarieven

Tarief informatie voor aanbieders

Adverteren op Flexplek.nl

Wij bieden u graag geheel vrijblijvend een offerte inzake het vermelden van uw locatie op Flexplek.nl

Sluit uw product of dienst aan bij Flexplek.nl, neem dan contact op inzake het promoten via www.flexplek.nl/inspiratie. Wij kunnen uw product of dienst via diverse manieren op de kaart zetten.

Uw vermelding op Flexplek.nl is op ieder moment opzegbaar, zonder bijkomende kosten.