Flexcentrum creëert succesvolle netwerkbijeenkomst

Flexcentrum creëert succesvolle netwerkbijeenkomst

Flex Business Point 't Harde heeft een succesvolle manier gevonden om ondernemers bij elkaar te brengen en daarnaast ook de locatie te promoten.

Flex Business Point wil graag een business center creëren waar verbindingen ontstaan. Eigenaresse en ondernemer Vivian van der Ven merkte dat ondernemers meer willen dan alleen een pand waar kantoren en (flex) werkplekken worden aangeboden. Welke ondernemer wil graag andere ondernemers ontmoeten?

Vandaar dat zij gestart is met KENNEX. Dit platform heeft ze opgericht samen met een vijftal ondernemers met als doel kennis over het ondernemerschap te delen en daarnaast te netwerken. Sinds kort zijn ze ook gestart met de open coffee ’t Harde – Elburg. Men kan elke 1e woensdag van de maand binnen lopen om informeel te netwerken. Voor twee ondernemers bestaat de mogelijkheid om een 2 minuten pitch te geven. Ook organiseren ze regelmatig presentaties , een beursvloer en andere netwerkactiviteiten.

"Voorheen ging men adverteren in een krant wat in deze tijd weinig respons oplevert. Door op een creatieve manier bezig te zijn, zet je je bedrijf op een andere manier in de picture" Aldus Vivian.

Door al deze events krijg je meer aanloop in je bedrijf waardoor men met eigen ogen je bedrijf en concept ervaart.

Bekijk de locatie hier: Flex Business Point


« terug naar nieuwsoverzicht