Minister Schultz opent Week van het Nieuwe Werken

Minister Schultz opent Week van het Nieuwe Werken

Utrecht, 12 november 2012 - Minister Schultz opende vanmorgen om 11.00 uur de Week van het Nieuwe Werken in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Dit deed zij samen met Tjerk Wagenaar, directeur van Natuur & Milieu en initiatiefnemer van de campagne Het Nieuwe Werken doe je zelf!

Meteen daarna is het congres 'Tem de Tijd' gestart, onder gastheerschap van Lodewijk de Waal, voorzitter het Platform Slim Werken Slim Reizen. Ook vond de presentatie van het Motivaction-onderzoek 'Tem de Tijd' plaats. De Week van Het Nieuwe Werken loopt van 12 tot en met 16 november en wordt georganiseerd door een coalitie van bedrijven, vakbonden, overheid en Natuur & Milieu. 

Schultz past Het Nieuwe Werken zelf toe

Minister Schultz ondervindt de voordelen van Het Nieuwe Werken in haar dagelijkse leven. Het is voor haar de mogelijkheid om werk en privé met elkaar te combineren. Schultz: 's Avonds lees ik mijn stukken zodat ik 's ochtends tijd voor de kinderen heb. Het Nieuwe Werken helpt tegen stress in spitsuur thuis en op de weg.' aldus Schultz.

Pas het nieuwe werken toe op je eigen situatie! Geen zin in filerijden? Thuis te veel afleiding? Mis je de professionele omgeving tijdens het thuiswerken? Vind een flexplek en/of vergaderruimte op www.flexplek.nl

bron: www.hetnieuwewerkendoejezelf.nl


« terug naar nieuwsoverzicht