Mobiele website Flexplek.nl beschikbaar

Mobiele website Flexplek.nl beschikbaar

De mobiele versie van de website www.flexplek.nl is per direct beschikbaar! Het verschil met de gewone website is dat de mobiele variant is geoptimaliseerd voor het gebruik op een klein scherm.

Ten opzichte van zijn ‘grote broer’, heeft de mobiele website bij gebruik op een smartphone of tablet een aantal belangrijke voordelen:

Gebruikservaring– Het gebruik van de gewone website kan erg bewerkelijk zijn op een mobiele telefoon. Je bent als gebruiker veel aan het in- en uitzoomen op je scherm om het overzicht te houden en bijvoorbeeld het klikken op een link kan erg ‘priegelig’ aanvoelen. Omdat de mobiele website is geoptimaliseerd voor een klein scherm zal de gebruikservaring hierbij beter zijn.

Snelheid – De gewone website heeft veel grafische elementen. Aangezien de gebruiker via zijn telefoon meestal aangewezen is op een tragere verbinding, kan het laden van de site lang duren. Bij de mobiele website is hier rekening mee gehouden waardoor de benodigde informatie sneller gedownload wordt.

Bereik – De mobiele website is te benaderen via alle smartphones en tablets. De gebruiker kan de site op elk willekeurig mobiel platform (besturingssysteem) via zijn browser bekijken. De mobiele site heeft dus een groter bereik dan een app.

Bekijk onze mobiele website via uw smartphone of tablet en ontdek de uitgebreide funtionaliteit! 


« terug naar nieuwsoverzicht