Vervolgstap werk- en ontmoetingscentrum

Vervolgstap werk- en ontmoetingscentrum

HOLTEN - Een flexplek, een kantoor- of praktijkruimte, een vergaderzaal of juist behoefte hebben aan een centrale plek om andere ondernemers te ontmoeten.

Op 6 februari stonden deze onderwerpen centraal tijdens een kick-off, waarbij uiteenlopende zelfstandige ondernemers hun wensen kenbaar hebben gemaakt met betrekking tot een centrale werk- en ontmoetingsplek in Holten. Een ding is duidelijk: er is behoefte aan een multifunctioneel centrum.

Concreet plan voor ontmoetingscentrum

De initiatiefnemers van de kick-off hebben een werkgroep geformeerd om de vertaalslag te maken van bovengenoemde behoeften naar een concreet plan. De werkgroep bestaat uit:

Hester Wijenberg, Mirjam Schreuders, Kristel Veltkamp, Heleen Elbert, Gerrit Bekkernens en Anita Kiewiet. Vanuit hun eigen professionele expertise, fungeren ze als belangenbehartiger van de zelfstandige professional. De werkgroep is een onafhankelijke linking-pin tussen de zelfstandige professional en andere stakeholders die willen participeren in het mogelijke ontmoetingscentrum.

Pand van de Rabobank als mogelijke locatie

Eén van de geïnteresseerde exploitanten is Rabobank West Twente. De werkgroep is nu met hen in gesprek om te kijken in hoeverre de locatie van de Rabobank aan de Oranjestraat 10 in Holten een optie is voor de realisatie van het ontmoetingscentrum. Daarnaast zijn er nog andere geïnteresseerden.

24 april inventarisatiebijeenkomst in Kulturhus om 20.00 uur

De werkgroep organiseert op donderdag 24 april aanstaande een vrijblijvende inventarisatiebijeenkomst om 20.00 uur in zaal 3 van het Kulturhus. Er wordt meer informatie gegeven over de vorderingen en er worden abonnementsvormen inclusief tarieven gepresenteerd. Zelfstandige professionals kunnen zich op deze avond inschrijven, indien zij serieuze interesse hebben in de huur van bijvoorbeeld een eigen kantoor of een flexplek in het pand van de Rabobank.

Contactpersoon: Hester Wijenberg, hester@secretarysolutions.nl, @SecretaryHolten, www.facebook.com/Secretary.Solutions

 


« terug naar nieuwsoverzicht