Referenties

Wat vonden gebruikers van de website of van de flexplek die ze gehuurd hebben

Huub Grubben - Partner PRO.FIT BV

Maandag is voor de meeste mensen, zeker die werken, een dag om je even te herpakken en met frisse tegenzin aan een nieuwe week te beginnen. Voor ons, de 4 partners van Pro.Fit BV,  is maandag daarentegen een dag om naar uit te zien. Maandag is de  enige dag in de week waarop wij elkaar zien en uitgebreid spreken in ons directieoverleg. Dan praten wij over onze klanten, worden nieuwe ideeën geboren, doen wij inspiratie op en zijn we vooral blij  elkaar weer te zien. De rest van de week zijn wij op pad en zitten veel bij onze klanten. Tussendoor, altijd onregelmatig en vaak onverwacht, hebben wij “kantoorklussen”. Dan gaat het om afspraken met klanten, plannen of  offertes aan het papier toevertrouwen en meer van dat soort activiteiten. Voor al die niet klantgebonden activiteiten maken wij gebruik van FlexPlek.

Voor ons is dit een heerlijke inspirerende omgeving die qua inrichting en faciliteiten past bij onze onderneming, “flexibel en van hoge kwaliteit”. Klanten die ons bezoeken zijn vaak aangenaam verrast en spreken hun waardering uit over onze huisvesting. Want wij ervaren de  werkruimte van FlexPlek inmiddels echt als “onze werkruimte” waar aandacht is voor zakelijkheid en sfeer. Iedere week staan er verse bloemen, zijn de voorzieningen voor vergaderingen helemaal top en smaakt de koffie meer dan voortreffelijk. Kortom voor ons is dit een werkomgeving waarin wij helemaal tot ons recht komen en van waaruit wij heel succesvol ondernemen.

Huub Grubben

PRO.FIT BV

www.anderskijkennaarverzuim.nl

Jochem Sluis - Governance Partner

Als partner voor organisaties in bestuur, beleid en dienstverlening binnen de gezondheidszorg werkt Governance Partner vaak op locatie. Toch blijven er gemiddeld één tot twee dagen per week over voor thuiswerk. De keukentafel blijkt dan niet altijd de meest efficiënte en inspiratievolle werkomgeving. Met jonge kinderen, een schoonmaakster of een tuin die grondig onderhoud behoeft ben je thuis snel afgeleid. De flexplek aan de vitringasingel te Harderwijk blijkt een ideale uitvalsbasis.

De professionele en stijlvolle locatie biedt alle faciliteiten om optimaal te werken en klanten te ontvangen. Er heerst rust, er wordt hard gewerkt en het is gezellig met medeondernemers tijdens een goede kop koffie aan de bar. De flexplek is gelegen op loopafstand van de oude Harderwijkse binnenstad. Dus ook voor een lunch of borrelafspraak met klanten of collega’s zit je bij de flexplek goed. Om kort te gaan, een ideale werkplek van en voor flexibele ondernemers.

 

Jochem Sluis

Governance Partner

www.governancepartner.nl

Nicolien Rengers - Procesz Facility Management

Als ZZP’er op facilitair gebied voer ik onder de naam Procesz verschillende interim-opdrachten uit op het gebied van managen van processen en mensen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Meestal zit ik voor de uitvoering van mijn opdrachten intern bij de klant. Wanneer dit echter niet het geval is werkte ik in het verleden vanuit huis, maar tegenwoordig maak ik steeds vaker gebruik van een werkplek bij Flexplek in Harderwijk.Waarom? Het is een stuk leuker om te werken in een omgeving met andere ondernemers en gelijkgezinden dan in je ééntje aan de keukentafel. Daarnaast is het ook nog eens een goede plek om nieuwe contacten te leggen. Kortom: laagdrempelig netwerken!

Flexplek Harderwijk bestaat uit zes werkplekken die zijn gevestigd in één open ruimte. Wanneer je iets meer privacy wenst of een klant ontvangt kun je gebruik maken van één van de twee vergaderzalen.Het kantoor is  zakelijk en modern ingericht, maar daarbij is eigenaresse, Judith de Vries, er toch in geslaagd een gezellige en warme sfeer neer te zetten. Elke week staan er verse lelies op de balie en staat de koffie klaar. Alle faciliteiten die je nodig hebt in een kantooromgeving zijn aanwezig. Vanwege de locatie aan de rand van het centrum van Harderwijk loop je makkelijk even de stad in om een broodje te eten of een frisse neus te halen. Dat maakt een werkdag toch een stuk aantrekkelijker. 

Ik kan het iedereen aanraden een werkplek bij Flexplek te reserveren en wellicht tot ziens. 

Nicolien Rengers

Procesz Facility Management

www.procesz.nl